Showbiz

Miley Cyrus përlotet gjatë interpretimit live të hitit “Wrecking Ball”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Këngëtarja dhe aktorja e njohur amerikane, Miley Cyrus, e cila shquhet për zërin e fuqishëm dhe performancat e pagabuara live, shpërtheu në lot gjatë interpretimit të hitit të saj “Wrecking Ball”, në koncertin “Super Bowl LV TikTok Tailgate” të organizuar para finales së kampionatit të futbollit amerikan.

Ylli i hitit “Midnight Sky” e cila në gusht të vitit 2019 u shkurorëzua nga bashkëshorti, Liam Hemsworth, pas vetëm tetë muaj martesë, u detyrua të pushojë disa herë gjatë interpretimit të këngës në koncertin e së dielës, i cili i dedikohej punëtorëve shëndetësorë që kanë shërbyer në front të parë gjatë pandemisë.