Showbiz

Aktorja Betty White mbushi 99 vjet

Aktorja Betty White mbushi 99 vjet
Foto: AP/Associated Press
 

Të dielën më 17 janar, aktorja e njohur amerikane Betty White e festoi ditëlindjen e 99-të.

Dhe siç duket, i tërë hollywoodi kishte vendosur të festojë mashkë me të.