Showbiz

Pjesa e dytë e sezonit të pestë të “Luciferit” shtyhet për shkak të COVID-19

Pjesa e dytë e sezonit të pestë të “Luciferit” shtyhet për shkak të COVID-19
Foto: Ilustrim
 

Pjesa e dytë e sezonit të pestë e serialit “Lucifer” është shtyrë për shkak të COVID-19.

Seriali u bë më i shikuari verën e kaluar në SHBA dhe është vendosur që të vazhdojë me një pjesë të dytë të sezonit të pestë para se të përfundojë me një sezon të gjashtë të fundit.