Showbiz

“Locked Down” filmi romantik dhe komedi që e prek temën e pandemisë

“Locked Down” filmi romantik dhe komedi që e prek temën e pandemisë
 

Anne Hathaway dhe Chiwetel Ejiofor, janë bërë bashkë për filmin e ri që flet për pandeminë, por ky projekt largohet nga aplikacioni “Zoom” dhe na dërgon në rrugët e Londrës.

Me titull “Locked Down”, komedia e re e regjisorit Steven Knight, i njohur si krijuesi i serisë shumë të suksesshme “Peaky Blinders”, pritet të lansohet në platformën digjitale HBO Max.