Showbiz

“The Little Things” bashkon tre aktorë të shpërblyer me “Oscar”

“The Little Things” bashkon tre aktorë të shpërblyer me “Oscar”
Foto: Reuters
 

Aktorët e njohur, Denzel Washington dhe Rami Malek, do t’i portretizojnë zyrtarët ligjorë nga Los Angelesi që vihen në kërkim të një vrasësi serik, në filmin më të ri “The Little Things”.

Trileri psikologjik është realizuar me skenar dhe regji të John Lee Hancockut. Ndërsa rolin e vrasësit të përndjekur nga policia e luan këngëtari dhe aktori, Jared Leto.