Showbiz

Travis Scott dhe Stormi Webster dhurojnë lodra për fëmijët në Houston

 

Ai i ka fituar afërsisht 40 milionë dollarë në vitin 2019, falë turneut të suksesshëm botëror që u mbajt pak kohë para shpërthimit të pandemisë. E tani Travis Scotti ka vendosur që ta ndajë një pjesë të këtij fitimi me komunitetin e vendit ku ka lindur, Teksasin.

Reperi 28-vjeçar dhuroi ushqim, veshmbathje dhe lodra për fëmijët në Houston, i shoqëruar edhe nga vajza e tij dyvjeçare, Stormi Webster.