Showbiz

“Phantom” kënga e re nga Butrint Imeri

 

Butrint Imeri ka lansuar këngën e tij më të re “Phantom”.

Muzikën e kësaj kënge e ka bërë Rzon, derisa teksti është shkruar nga Butrint Imeri dhe Rzon.