Showbiz

Tom Hiddleston e përsërit rolin e Lokit në serinë e ardhshme të platformës “Disney+”

Tom Hiddleston e përsërit rolin e Lokit në serinë e ardhshme të platformës “Disney+”
 

Personazhi tashmë i njohur i bazuar në librat komik “Marvel”, Loki do të rikthehet në ekranet televizive përmes platformës digjitale amerikane “Disney+”, në formën e serisë.

Ky projekt me regji të Kate Herron zë vend në universin e Marvelit, dhe e vazhdon historinë e filmave të famshëm me superheronj.