Showbiz

“Monster Hunter”, filmi i ri i aktores Milla Jovovich

“Monster Hunter”, filmi i ri i aktores Milla Jovovich
 

“Monster Hunter” është një film i ri aksion dhe fantazi, me skenar dhe regji të Paul W. S. Andersonit.

I bazuar në videolojën me të njëjtin emër, ky projekt kinematografik në rolet kryesore i sjell aktorët: Milla Jovovich, Tony Jaa, Tip “T. I.” Harris, Meagan Good, Diego Boneta, Josh Helman, Jin Au-Yeung dhe Ron Perlman.