Showbiz

Dua Lipa kryeson listën e kandidaturave “Grammy Awards”

Dua Lipa kryeson listën e kandidaturave “Grammy Awards”
 

Nju Jork, 26 nëntor – Këngëtarja britanike me origjinë kosovare, Dua Lipa kryeson listën e kandidaturave të Grammy Awards, pas amerikanes Taylors Swift dhe mbretëreshës së popit Beyoncé.

Grammy Awards, çmimet e muzikës amerikane, do të paraqiten në fund të janarit, pas muajsh pandemie shkatërruese për botën e muzikës.