Showbiz

Këngëtari i famshëm latin flet për sfidat e jetës, edhe për vdekjen që e priste

Këngëtari i famshëm latin flet për sfidat e jetës, edhe për vdekjen që e priste

J Balvin rrëfeu disa javë më parë se ka filluar të ketë sërish probleme me ankthin dhe depresionin dhe me këtë rast ndau një mesazh të vlefshëm me fansat e tij.

“Si çdo njeri, kam kaluar disa sfida. Këtë herë është ankthi dhe depresioni. Nuk më pëlqen që të aktrojë apo të shtirem për lumturinë time apo të pretendojë se çdo gjë është perfekte. Unë jam si çdo njeri tjetër. Jam i dobët… me shumë mundësi më shumë se të gjithë ju”, u shpreh këngëtari latin.