Showbiz

Christopher Nolan i kënaqur me suksesin e filmit “Tenet”

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
 

Ylli i kinematografisë, Christopher Nolan thotë të jetë ndarë i kënaqur me performancën e projektit, “Tenet”, në arkat filmike, por brengoset se suksesi i tij do të dërgojë mesazh të gabuar tek studio e mëdha filmike.

Filmi i fundit i regjisorit të famshëm u lansua nëpër kinematë botërore në shtator të këtij viti, pasi ishte shtyrë tri herë për shkak të pandemisë së koronavirusit, transmeton Koha. Por, pavarësisht se ka pasur performancë të mirë dhe është vlerësuar nga publiku, Nolan brengoset se ky sukses do të bëjë që shefat e mëdhenj të kinematografisë, të mos tentojnë të adaptohen dhe ta rindërtojnë industrinë e filmit.