Showbiz

Kazakistani e përvetëson frazën e Boratit për fushatë turistike

Kazakistani e përvetëson frazën e Boratit për fushatë turistike

Bordi i turizmit në Kazakistan ka përvetësuar shprehjen e Boratit “very nice” (“shumë mirë”) në fushatat e reja reklamuese. Fraza është përdorur nga personazhi flimik Borat, gazetar fiksional nga Kazakistani.

Filmi i parë “Borat” kishte shkaktuar reagime të ashpra në vend dhe autoritetet kishin kërcënuar se do ta hidhnin në gjyq krijuesin e tij, Sacha Baron Cohen.