Showbiz

Netflixi zbulon dy aktorët e rinj të sezonit të tretë të “You”

Netflixi zbulon dy aktorët e rinj të sezonit të tretë të “You”
Foto: CNN

Dy aktorë të rinj do të shfaqen në sezonin e tretë të “You”, ka deklaruar Netflix.

Shalita Grant është aktorja e re që do të luaj rolin e Sherryt, që sipas platformës dixhitale ajo është një nënë e cila pretendon se është e mirë dhe se rrethohet nga dashuria në rrethin shoqëror por në të vërtet ajo është vajzë e keqe.