Showbiz

“N’Shpi” emisioni i ri argëtues në KTV

“N’Shpi” emisioni i ri argëtues në KTV

Bashkë me rifreskimin dhe llojllojshmërinë në program, Kohavisioni do të sjellë edhe emisionin televiziv argëtues “N’Shpi”.

Nën drejtimin e Erjona Gjikollit dhe Armend Shalës, formati unik televiziv do t’ju mbushë me argëtim dhe energji pozitive.