Showbiz

Përfundojnë xhirimet e “Avatar 2”

Përfundojnë xhirimet e “Avatar 2”

Regjisori 66-vjeçar, James Cameron, i ka humbur rreth 4 muaj e gjysmë kohë të xhirimeve të filmave të ardhshëm, “Avatar”, për shkak të pandemisë së koronavirusit.

Por, puna rreth këtyre projekteve kishte rifilluar gjatë muajit korrik në Zelandë të Re, dhe së fundmi regjisori i famshëm e ka bërë të ditur lajmin se xhirimet e filmave kanë përfunduar, transmeton Koha.