Showbiz

Vazhdimi i dytë i filmit “Bird Box” në zhvillim e sipër

Vazhdimi i dytë i filmit “Bird Box” në zhvillim e sipër
 

Një vazhdim i ri i filmit të njohur të vitit 2018, “Bird Box” është në zhvillim e sipër. Kështu ka bërë të ditur shkrimtari Josh Malerman, mbi romanin e të cilit ishte bazuar filmi i parë.

Romani i vitit 2014 ngjarja e të cilit zë vend në botën pas apokalipsit, ishte adaptuar nga Netflixi në film të metrazhit të gjatë dhe në rolet protagoniste i solli aktorët, Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich dhe Machine Gun Kelly. Ky projekt kinematografik u shndërrua në hit me t’u lansuar në platformën e njohur digjitale, ku arriti shifra rekorde të shikueshmërisë në historinë e ndonjë filmi origjinal të platformës digjitale Netflix.