Showbiz

Adele “nuk e ka idenë” se kur do ta publikojë albumin e ri

Adele “nuk e ka idenë” se kur do ta publikojë albumin e ri
 

Këngëtarja 32 vjeçe është duke punuar në një album të ri, pas albumit “25” të vitit 2015, por thotë se nuk e ka idenë se kur do të kompletohet dhe publikohet ky album.

Adele në faqen e saj të Instagramit publikoi fotografinë e një libri që është duke lexuar, me porosinë: “Nëse jeni gati, ky libër do t’ju shkundë tërësisht”.