Showbiz

Pinnock, me dokumentar në betejë kundër racizmit

Pinnock, me dokumentar në betejë kundër racizmit
 

Ylli i “Little Mix”, Leigh-Anne Pinnock, do ta bëjë një dokumentar rreth përvojave të saj personale të racizmit dhe ngjyrës së lëkurës. Dokumentari “Leigh-Anne: Colourism & Race” do të trajtojë po ashtu hollësitë e një çështjeje të gjerë të racës në Britaninë e Madhe.

Këngëtarja ka thënë se donte që ta shfrytëzonte famën e saj si një “platformë për ta hapur këtë debat te publiku më i gjerë”.