Showbiz

“Express Summer” sjell frymën e sivjetshme të “DokuFest-it”

“Express Summer” sjell frymën e sivjetshme të “DokuFest-it”

Magazina televizive “Express Summer” do të vazhdojë t’u japë ngjyrë mbrëmjeve tuaja gjatë verës, me transmetim nga e hëna deri të premten në orën 20:00.

Java në “Express” nis me materiale dhe intervista të cilat do të shpalosin detaje për fillimin e edicionit të 19të të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit Dokumentar dhe të Shkurtër në Prizren “DokuFest”.