Showbiz

Selena Gomez fiton rol në komedinë “Only Murders in the Building”

Selena Gomez fiton rol në komedinë “Only Murders in the Building”

Selena Gomez do të bëhet anëtarja e tretë e skuadrës së komedisë, të udhëhequr nga Steve Martin dhe Martin Short, në komedinë e re “Only Murders in the Building”.

Seriali tregon për tre të panjohur të cilët ndajnë të njëjtin fiksim për krimin dhe befasisht e gjejnë njëri tjetrin të përfshirë në një të tillë, raporton Female First.