Showbiz

Jamie Foxx flet për filmin biografik të Mike Tysonit

 

Aktori Jamie Foxx që është fitues i Oskarit do të luaj ish-kampionin e kategorisë së rëndë në një film biografik dhe ka bërë shaka duke thënë se portretizimi do të jetë aq real sa që madje edhe fëmijët e Mike Tyson nuk do ta vërejnë dallimin.

Duke diskutuar trajnimin dhe përgatitjet për rolin, Jamie ka thënë: “Është një bekim. Natyrisht, trajnimi është i vështirë. Jemi duke bërë mjaft trajnime me pesha në mënyrë që të dukem ashtu si duhet”, shkruan Female First.