Showbiz

William dërgon familjen në qytetin ku kalonin pushimet si fëmijë

William dërgon familjen në qytetin ku kalonin pushimet si fëmijë

Princ William ka dërguar familjen e tij në vendin ku ai i kalonte pushimet e fëmijërisë para se fëmijët George dhe Charlotte të kthehen në shkollë, kanë thënë burimet.

William the Kate janë parë duke e shijuar motin dhe janë ndalur për t’i përshëndetur pushuesit e tjerë të cilët ciklonin rreth Trescos.