Showbiz

“Top Koha Music” me shumë befasi këtë javë

 

Emisioni muzikor “Top Koha Music” edhe këtë javë sjell storje dhe këngë të reja në “top-listë”.

Artistët e rinj çdo ditë e më shumë po i shtohen skenës, e njëri ndër ta është edhe Leron Kurteshi. Kurteshi tregon se si nisi rrugëtimi i tij në muzikë që nga garat muzikore që organizoheshin në lagjet e Prishtinës.