Showbiz

“Top Koha Music” me aktualitetet e pop-skenës

“Top Koha Music” me aktualitetet e pop-skenës
 

“Top Koha Music”, emisioni i cili i dedikohet aktualitetit në pop-skenën muzikore shqiptare, edhe këtë herë sjellë materiale dhe intervista me muzikantë të cilët kanë sjellë në treg projekte të reja.

Ndër të tjera shikuesit do të mund të njihen me artistin e ri Art Rushiti, i cili së fundi ka debutuar me këngën “Apet”.