Showbiz

Chris Evans dhe Ryan Gosling së bashku në një triler për spiunë

Chris Evans dhe Ryan Gosling së bashku në një triler për spiunë
 

Netflix është duke planifikuar xhirimin e filmit më ambicioz që ka bërë deri më tash, ku do të luajnë Ryan Gosling dhe Chris Evans.

Këta dy aktorë të njohur do të luajnë së bashku në filmin “The Gray Man”, i bazuar në një seri të librave të famshëm nga shkrimtari Mark Greaney.