Showbiz

“Hala” i sjellë në bashkëpunim këngëtaret Valza dhe Kanita

“Hala” i sjellë në bashkëpunim këngëtaret Valza dhe Kanita

Me një këngë të bukur ritmike kushtuar dashurisë, Valza dhe Kanita, vijnë për herë të parë në bashkëpunim.

Kënga e mban titullin “Hala” dhe vjen e shoqëruar edhe me videoklip, transmeton Koha.