Showbiz

Vazhdon kontributi i yjeve në mbledhjen e fondeve për të prekurit nga COVID-19 

Vazhdon kontributi i yjeve në mbledhjen e fondeve për të prekurit nga COVID-19 

Miley Cyrus, “Coldplay”, Justin Bieber, Shakira dhe yje të tjerë ndërkombëtarë të muzikës, e kanë karakterizuar një koncert të transmetuar online anembanë botës, dhe i cili zuri vend të shtunën më 27 qershor.

Koncerti bamirës ka për qëllim të mbledhë të holla për personat e prekur nga COVID-19, si dhe është iniciativë e përbashkët e organizatës “Global Citizen” dhe Komisionit Evropian, transmeton Koha.