Showbiz

“Express Summer” pesë herë në javë me imazh shumëngjyrësh

 

Emisioni “Express” prej 6 korrikut vjen me formatin e verës.

“Express Summer”, nga showbizi deri te kultura, me imazh shumëngjyrësh, sjell te shikuesit freski dhe pasdite relaksuese.