Showbiz

Di Caprio zotohet se do ta ndihmojë kauzën e “Amerikës Afrikane ”

Di Caprio zotohet se do ta ndihmojë kauzën e “Amerikës Afrikane ”

Aktori Leondardo Di Caprio është zotuar se do të japë donacione për organizatat Color of Change, Fair Fight Action, The NAACP dhe Equal Justice Initiative, dhe ka thënë se dëshiron të ndihmojë në ndalimin e “diskriminimit të Amerikës Afrikane”, raporton revista FemaleFirst.

Ylli 45 vjeç ka përdorur llogarinë e tij të Instagramit për të përkrahur lëvizjen Jetët e Zezakëve Vlejnë, duke shkruar se “përkushtohem se do të dëgjoj, mësoj, dhe veproj”.