Showbiz

Big Sean thotë se nuk ndihet i barabartë

Big Sean thotë se nuk ndihet i barabartë

Reperi i njohur 32-vjeçar, Big Sean, ka folur hapur për eksperiencën e tij si afrikano-amerikan në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, duke deklaruar se kurrë nuk është ndjerë i lirë, transmeton Koha. Ai po ashtu bëri thirrje për ndryshime drastike në shoqërinë e këtij shteti.

Përmes një videoje të postuar në Twitter dhe Instagram, reperi tha: “Pra dëshironi të flasim për shtetin e shquar për barazi dhe liri? Unë nuk ndihem i barabartë apo i lirë në vendlindjen time. Prandaj, le të flasim hapur dhe ta ngremë zërin për ndryshime drastike në Amerikë.”