Showbiz

Mary J. Blige protagoniste e filmit “Body Cam”

Mary J. Blige protagoniste e filmit “Body Cam”
 

Prejse është shfaqur me rol të vogël në filmin e vitit 2017 “Mudbound”, këngëtarja e njohur Mary J. Blige e ka ndarë kohën e saj ndërmjet muzikës dhe aktrimit, duke u shfaqur në seri të ndryshme televizive si: “Scream: The TV Series” dhe “The Umbrella Academy”, transmeton Koha.

Aktorja e nominuar për “Oscar” tani e mban barrën e një filmi të tërë në projektin e saj të fundit, “Body Cam”, që është një triler supernatyror dhe flet për një police, e cila i heton vdekjet e pashpjeguara të kolegëve të saj.