Showbiz

“Perfeksion”, kënga e re nga Berat Haskaj

Të gjithë e njohim si njërin prej antarëve të grupit të vallëzimit “Future Steps”, por tash e sa kohë, Berat Haskaj është bërë pjesë e skenës edhe si këngëtar. Projekti i tij i fundit quhet “Perfeksion” dhe vjen në bashkëpunim me Sinen dhe Jonny Doctor.
ë njohur për pulikun e bëri vallëzimi, por viteve të fundit Berat Haskaj e ka sfiduar veten edhe në këndim, raporton KOHA.

Projektet e tij muzikore janë nga më të ndryshmet, por stili urban e karakterizon secilin prej tyre.