Showbiz

Aktori Kastrati pësoi incident me një kafshë shtëpiake

Aktori Kastrati pësoi incident me një kafshë shtëpiake

Në emisionin “Express” në KTV, i ftuar ishte aktori i njohur Edi Kastrati. Ai gjatë bisedës përmes lidhjes direkte ka zbuluar se së fundmi ka pësuar një incident – kafshim nga qeni.

Kastrati, po ashtu, ka zbuluar se ishte i ftuar për iftar te një shok i cili ka një qenë të racës ‘Hachiko’, dhe pasi i është afruar që ta ledhatonte ai e ka kafshuar.