Showbiz

Fansat e Adeles të bindur që këngëtarja e ka shtyrë lansimin e albumit të ri

Fansat e Adeles të bindur që këngëtarja e ka shtyrë lansimin e albumit të ri
 

Ylli britanik i muzikës, Adele, besohej se planifikonte ta lansojë albumin e saj të katërt të incizuar në studio, kah fundi i këtij viti, kjo pasi u kishte thënë të ftuarve në dasmën e një mikut të saj, që mund ta presin një album të ri në muajin shtator. Por tani, adhuruesit e këngëtares së famshme, janë të shqetësuar se do të duhet të presin edhe një vit për t’i dëgjuar këngët e reja të idhullit të tyre.

Producentët muzikor, Babyface dhe Teddy Roley, e kishin realizuar një betejë të drejtpërdrejt në Instagram, ku secili i kishte performuar nga 3 këngë, para se transmetimi të ndërpritej për shkak të problemeve teknike, dhe me këtë rast Adele e kishte postuar një koment ku thuhej: “Mos u çuditni, është viti 2020 – do të thotë nuk kemi mundësi për ta marrë atë që duam.”