Showbiz

Oprah Winfrey dhuron 10 milionë dollarë në luftën kundër COVID-19

Oprah Winfrey dhuron 10 milionë dollarë në luftën kundër COVID-19
 

Nju Jork, 4 prill – Oprah Winfrey, është mbretëresha e vullnetit të mirë gjatë krizës së koronavirusit.

Winfrey zbuloi në Instagram se do i dhurojë një milion dollarë Fondit të Ushqimit të Amerikës, dhe nëntë milionë dollarë do i shpërndahen organizatave të ndryshme të ndihmave në të gjithë vendin.