Showbiz

Amerika nuk do të paguajë për sigurinë e çiftit Harry dhe Meghan, thotë Donald Trump

Amerika nuk do të paguajë për sigurinë e çiftit Harry dhe Meghan, thotë Donald Trump

Pas shpërnguljes në Shtetet e Bashkuara dhe largimit nga familja mbretërore, princi Harry dhe dukesha e Sussexit, Meghan Markle, janë të detyruar ta paguajnë sigurimin me para të veta. Kështu ka bërë të ditur presidenti i shtetit, Donald Trump.

“Unë jam mik i mirë dhe adhurues i mbretëreshës Elizabeta e Dytë dhe Britanisë së Madhe. Është raportuar se, Harry dhe Meghan, të cilët kanë hequr dorë nga familja mbretërore, do të zhvendosen përkohësisht në Kanada. Ndërsa tani, thuhet se ata janë larguar nga Kanadaja për në Shtetet e Bashkuara. Sidoqoftë, unë ua bëjë me dije se SHBA-ja nuk do të paguaj për sigurinë e tyre. Këtë gjë duhet ta bëjnë vetë,” shkruhej në mesazhin e Trumpit në Twitter.