Showbiz

Aktorët me koronavirus, Hanks, Wilson, Kurylenko dhe Kim po ndihen më mirë

Aktorët me koronavirus, Hanks, Wilson, Kurylenko dhe Kim po ndihen më mirë

Prej shpërthimit të pandemisë së koronavirusit anembanë globit, aktorë të shumtë i kishin shfrytëzuar platformat online për ta bërë të ditur lajmin se janë prekur nga COVID-19.

Në mesin e tyre janë edhe: Tom Hanks, Rita Wilson, Olga Kurylenko dhe Daniel Dae Kim. Që të gjithë këta aktorë, tashmë e kanë informuar publikun se po ndihen mirë dhe i kanë tejkaluar simptomat e kësaj sëmundjeje, transmeton Koha.