Showbiz

“Tail Light”, kënga e re nga rock-grupi “Sytë”

 

20 vjeçarja, Nita Kraja, këngëtarja e grupit “Sytë”, sot në emisionin Express të KTV-së foli për gjithë rrugëtimin muzikor të këtij rock-grupi.

I gjithë shkaku pse grupi sot është bashkë, është në fakt lidhja mes Nitës dhe Drinit, anëtarit tjetër të grupit.