Showbiz

Harvey Weinstein është shpallur fajtorë ndaj dy akuzave për sulm seksual

 

Producenti i poshtëruar Hollywoodian, gjatë ditës së hënë u shpall fajtorë nga gjykata e New Yorkut, në dy akuza të ndryshme për sulm seksual dhe si pasojë mund të dënohet me 25 vjet burgim.

Gjykimi i Weinsteinit filloi në janar të këtij viti, në të njëjtën ditë kur në gjykatën e Los Angelesit u ngritën akuza të reja kundër tij, për përdhunim dhe sulm seksual.