Showbiz

“Miss Americana” me pop-yllin përballë patriarkatit

“Miss Americana” me pop-yllin përballë patriarkatit
 

Dokumentari për Taylor Swiftin sjell transparencën e në të njëjtën kohë edhe privatësinë – ju dini gjithçka për të dhe në të njëjtën kohë nuk dini asgjë.

Për më shumë se një dekadë, kjo ka qenë në qendër të imazhit publik të kantautores, mirëpo së fundmi instinktet e saj të vetëmbrojtjes janë shpërbërë, transmeton Koha Ditore.