Showbiz

Pamela Anderson ndahet nga burri vetëm 12 ditë pas martesës

Pamela Anderson ndahet nga burri vetëm 12 ditë pas martesës
 

Aktorja e famshme Pamela Anderson dhe burri i saj i ri Jon Peters thonë se janë ndarë pas vetëm 12 ditë martese.

“Jam tërhequr nga pritja e ngrohtë e bashkimit tim me Jonin”, ka thënë 52-vjeçarja në një deklaratë për CNN, transmeton Koha.net. “Do të ishim shumë mirënjohës për mbështetjen tuaj, pasi kemi nevojë për kohë për të rivlerësuar se çfarë duam nga jeta dhe nga njëri-tjetri”, tha ajo.