Showbiz

Run-DMC do të ribashkohet me Aerosmith në Grammy Awards

Run-DMC do të ribashkohet me Aerosmith në Grammy Awards

Legjendat e repit Run-DMC do të ribashkohen me Aerosmithin në skenën e Grammy Awards si pjesë e një miksi hitesh që e feston karrierën e gjatë të rockerëve.

Frontmeni Steven Tyler dhe shokët e tij të bendit nderohen si 2020 MusiCares Person of the Year, dhe ata pritet të kalojnë nëpër katalogun e tyre për një performancë speciale në ndarjen e çmimeve në Los Angeles më 26 janar.