Showbiz

“Deep Purple” e përfundon regjistrimin e albumit të ri

“Deep Purple” e përfundon regjistrimin e albumit të ri
 

"Deep Purple" e ka kompletuar albumin e ri, të parin që prej albumit të vitit 2017, inFinite, me produksion të Bob Ezrin.

Këngëtari Ian Gillan e zbuloi lajmin në Facebook. Ai me shaka kujtoi se po e huazonte një Airbnb të vjetër rurale në Nashville qysh në mars kur hasi në shokët e tij të bendit, të cilët "ishin duke qëndruar në akomodime më urbane. Ky ishte një shok, pasi ne jemi të famshëm për mungesën e planifikimit, dhe të gjithë po e pyesnim veten se çfarë na kishte bashkuar në këtë vend dhe kohë.