Showbiz

Martin Scorsese u bën thirrje adhuruesve ta shikojnë “The Irishman” me një frymë

Martin Scorsese u bën thirrje adhuruesve ta shikojnë “The Irishman” me një frymë
 

Regjisori Martin Scorsese po e refuzon idenë se filmi i tij “The Irishman” do të ishte përshtatur më mirë si një seri e kufizuar për shkak të kohëzgjatjes së tij.

Drama e re mafioze, me aktorët Robert de Niro dhe Al Pacino, filloi të shfaqet në shërbimin streaming në “Netflix” të mërkurën e kaluar pas një shfaqjeje të kufizuar në kinema, por me tre orë e gjysmë, disa shikues në mediat sociale sugjeruan se filmi duhet të trajtohet si një seri dhe të ndahet në disa episode.