Showbiz

Cliqme publikon këngën “Pavarsia”

 

Artisti e këngëtari afrikan Cliqme në prag të 28 nëntorit ka publikuar një këngë të cilën e ka quajtur “Pavarsia”.

Këngën e ka kënduar në gjuhën shqipe, dhe sigurisht, skenat janë kryesisht të xhiruara në Kosovë.