Showbiz

“Westlife” dëshiron duet me Adelen

“Westlife” dëshiron duet me Adelen

“Westlife” dëshirojnë të bashkëpunojnë me Adele në muzikë të re. Bendi i famshëm irlandez ka punuar me yjet përfshirë Mariah Carey, Diana Ross dhe Donna Summer gjatë gjithë karrierës së tyre, por anëtarët e bendit i thanë gazetës britanike “Daily Star” se ylli i hitit Hello është në krye të listës së tyre të “bashkëpunëtorëve të ëndrrave”.

"Po flisnim për bashkëpunime dhe ka shumë këngëtarë të mahnitshëm sot, por do të kishim vështirësi ta gjenim një artist të vërtetë si Billie Eilish ose Shawn Mendes me të cilin mund të punojmë," tha anëtari i bendit Kian Egan. "Ne nuk duam të bëhemi diçka që nuk jemi dhe krejt papritmas dikush tha, "Pse askush nuk e përmendi kurrë Adele?", Sepse ajo është këngëtarja më e mahnitshme në botë për momentin."