Showbiz

Dave Grohl këndon me Muppetët në ‘Sesame Street’

Dave Grohl këndon me Muppetët në ‘Sesame Street’

Sesame Street e fillon sezonin e vet të 50-të këtë të shtunë (16 nëntor) me ç’rast e kanë angazhuar Dave Grohl për t'i ndihmuar që ta festojnë përvjetorin e ngjarjes. Frontmeni i “Foo Fighters” iu bashkua Muppetëve Big Bird dhe Elmo për ta kënduar "Here We Go".

Në video mund të shihet që Grohl prezantohet nga Elmo, shkruan KOHA Ditore. "Është bukur që kam ardhur këtu të jem me miqtë e mi, Big Bird dhe Elmo", thotë ai. "Po mendoja. Ka miq kudo, madje edhe ata që nuk i njihni". Pasi që Big Bird përpiqet ta kuptojë logjikën e asaj fjalie, Grohl shpjegon, "Thjesht dua të them se ka shumë njerëz në të gjithë Amerikën me të cilët mund të jemi miq. Vetëm se nuk i kemi takuar ata ende".