Showbiz

Yjet e “Soundgarden” shqyrtojnë albumin e fundit me regjistrime të padëgjuara të Chris Cornell

 

“Soundgarden” e kanë edhe një album të fundit të cilin filluan ta regjistrojnë me Chris Cornellin e ndjerë, dhe i cili do të mund të realizohet.

Kitaristi Kim Thayil e zbuloi se projekti, i cili do t’i përmbajë regjistrimet e fundit që Cornell i bëri para vdekjes së tij, mund të jetë publikimi i fundit i bendit, shkruan KOHA Ditore.