Showbiz

Olivia Colman: Mbretëresha është feministja më e madhe

Olivia Colman: Mbretëresha është feministja më e madhe

Olivia Colman e ka lavdëruar mbretëreshën Elizabeth II si "feministen më të madhe".

Aktorja do ta marrë rolin nga Claire Foy si mbretëresha britanike në sezonin e tretë të ardhshëm të serisë së popullarizuar në Netflix, “The Crown”, dhe theksoi se "ka rënë në dashuri" me mbretëreshën derisa po e mishëron atë për serialin.